U bent hier
Bedrijfsbezoek Bio De Trog
Dag vrienden, leden & sympathisanten,
N-VA Ieper blijft lokale ondernemingen in de kijker zetten, en ditmaal trekken we naar Bio De Trog, een gevestigde waarde in de biologische bakkerijsector. Drie generaties vakmanschap, passie en innovatie vormen er de basis van hun succesverhaal.
Tijdens ons bezoek krijgen we een unieke inkijk in het reilen en zeilen van dit Iepers bedrijf. Omwille van voedselveiligheid kunnen we het productieatelier zelf niet betreden, maar het programma dat we voorgeschoteld krijgen in hun ‘Atelier Pur Pain’ is daarom niet minder boeiend. We krijgen:
· een presentatie over het verhaal van drie generaties bakkers
· uitleg over hun authentieke broden en baguettes
· een demo rond desems en natuurlijke baktechnieken
· een heerlijke broodproeverij
· eventueel aangevuld met een degustatie van belegde broodjes
We worden ontvangen door Hendrik Durnez, vakbekwame meester-bakker en bezieler van De Trog in zijn huidige vorm.
- Dinsdag 17 februari 2026
- Start om 17u stipt
- Rozendaalstraat 65, 8900 Ieper
Het aantal plaatsen is beperkt tot 25 personen, dus schrijf tijdig in via onderstaande link. Iedereen is welkom (ook niet-leden!) die graag kennis maken met dit uniek Iepers bedrijf!
Inschrijven via: https://forms.gle/jjCkDMHtCq9Jmu427
Bij vragen of opmerkingen: simon.devuyst [at] n-va.be
Rozendaalstraat 65, 8900 Ieper